Å vad kul det är med en ny blogg

Va på nouw men vet inte riktigt vad jag tycker om den bloggplatsen så tänkte testa här. Har hört bara bra saker om horselife så tycker vi kör igång med bloggandet!

Vem är jag egentligen ?

 

Kort fakta om mig  :

Therese Bard heter jag och fyller snart 18 år. Bor på en går med min mamma och vi har 6 hästar och två är mina. Jag går 2:an på gymnasiet, linje musik. Det mål jag har i mitt liv är att kunna försörja mig på hästarna. Att kunna säga att hästar är mitt jobb. Ända sedan jag va hur liten som helst har jag velat det. Men det är en lång väg dit. Har varit upp och ner senaste åren som gjort att jag inte kunnat satsa fullt på ridsporten men nu jävlar hihi. Nedgångarna kommer i ett annat litet inlägg.

Väldigt kort men lite att bita i.

Hoppas ni kommer att trivas på bloggen. Om ni vill något , undrar över eller liknande kan ni maila  mig på therese.bard@live.se

<12699043_961187740628247_1613615808_o


1 thought on “Å vad kul det är med en ny blogg”

  • 1
    carolinematscheko on 28 mars, 2016 Svara

    Vad kul med ännu en horselife-bloggare, välkommen hit! Vad härligt med så många hästar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *